103447 - Bibliotheek. Een deel van het leeszaalbestuur tijdens de opening in 1922. V.l.n.r.; staand: P.M. Arts, nn, H. Mannaerts, G. Eras, J. de Louw, J. Horvers, Zittend links de schrijver Frederik van Eeden en rechts Th. Verhoeven, de toenmalige voorzitter. - Foto's & Kaarten

Bibliotheek. Een deel van het leeszaalbestuur tijdens de opening in 1922. V.l.n.r.; staand: P.M. Arts, nn, H. Mannaerts, G. Eras, J. de Louw, J. Horvers, Zittend links de schrijver Frederik van Eeden en rechts Th. Verhoeven, de toenmalige voorzitter.

Fotonummer["103447"]
PlaatsTilburg
Straat["Willem II-straat"]
Datering vanaf1922
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBibliotheek. Een deel van het leeszaalbestuur tijdens de opening in 1922. V.l.n.r.; staand: P.M. Arts, nn, H. Mannaerts, G. Eras, J. de Louw, J. Horvers, Zittend links de schrijver Frederik van Eeden en rechts Th. Verhoeven, de toenmalige voorzitter.
AnnotatieTilburg 1988 p.26.
Datum

103447 - Bibliotheek. 
Een deel van het leeszaalbestuur tijdens de opening in 1922. V.l.n.r.;  staand: P.M. Arts, nn, H. Mannaerts, G. Eras, J. de Louw, J. Horvers, Zittend links de schrijver Frederik van Eeden en rechts Th. Verhoeven, de toenmalige voorzitter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag