049835 - "De Luistervinken" uit de Poststraat nemen een borrel op de goede afloop. Van links naar rechts een dochter van het echtpaar De Vet, de heer De Vet, mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en rechts onder mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog. - Foto's & Kaarten

"De Luistervinken" uit de Poststraat nemen een borrel op de goede afloop. Van links naar rechts een dochter van het echtpaar De Vet, de heer De Vet, mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en rechts onder mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Fotonummer["049835"]
PlaatsTilburg
Straat["Poststraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1944
FotograafKorsmit, Joop
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving"De Luistervinken" uit de Poststraat nemen een borrel op de goede afloop. Van links naar rechts een dochter van het echtpaar De Vet, de heer De Vet, mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en rechts onder mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Datum

049835 - "De Luistervinken" uit de Poststraat nemen een borrel op de goede afloop. Van links naar rechts een dochter van het echtpaar De Vet, de heer De Vet, mevrouw R. Zijlmans, de heer en mevrouw Basters en rechts onder mevrouw De Vet.De foto is een reconstructie van de situatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag