1726_019 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking op grond van de verordening registratie motorrijtuigen van de chef van de staf Militair Gezag gelast de Militaire Commissaris van Noord-Brabant de registratie van motorrijtuigen voor het gebied van Noord-Brabant. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Indien voertuigen niet binnen een week schriftelijk zijn aangegeven is men in overtreding. Ondertekend op 5 maart 1945 door Reserve Luitenant Kolonel voor Algemene Dienst, Ir. J.G.B.M Ridder de van der Schueren. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking op grond van de verordening registratie motorrijtuigen van de chef van de staf Militair Gezag gelast de Militaire Commissaris van Noord-Brabant de registratie van motorrijtuigen voor het gebied van Noord-Brabant. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Indien voertuigen niet binnen een week schriftelijk zijn aangegeven is men in overtreding. Ondertekend op 5 maart 1945 door Reserve Luitenant Kolonel voor Algemene Dienst, Ir. J.G.B.M Ridder de van der Schueren. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_019"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf05-03-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Openbare bekendmaking op grond van de verordening registratie motorrijtuigen van de chef van de staf Militair Gezag gelast de Militaire Commissaris van Noord-Brabant de registratie van motorrijtuigen voor het gebied van Noord-Brabant. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Indien voertuigen niet binnen een week schriftelijk zijn aangegeven is men in overtreding. Ondertekend op 5 maart 1945 door Reserve Luitenant Kolonel voor Algemene Dienst, Ir. J.G.B.M Ridder de van der Schueren. WOII. WO2.
Datum

1726_019 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Openbare bekendmaking op grond van de verordening registratie motorrijtuigen van de chef van de staf Militair Gezag gelast de Militaire Commissaris van Noord-Brabant de registratie van motorrijtuigen voor het gebied van Noord-Brabant. 

Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Indien voertuigen niet binnen een week schriftelijk zijn aangegeven is men in overtreding. 

Ondertekend op 5 maart 1945 door Reserve Luitenant Kolonel voor Algemene Dienst, Ir. J.G.B.M Ridder de van der Schueren.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag