651310 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In optocht gaat men vervolgens naar het stadhuis. Vooraan in de stoet die lang, vrolijk, vol glans, kleur en muziek is, lopen de vaandeldragers van de gilden samen met de tamboers, de koningen en de hoofdlieden en de overige gildenbroeders. Hun vaandels en kostbaar historisch gildezilver schitterd in de zon. Na de gilden volgt het treingezelschap en daarachter natuurlijk de muziekkorpsen. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In optocht gaat men vervolgens naar het stadhuis. Vooraan in de stoet die lang, vrolijk, vol glans, kleur en muziek is, lopen de vaandeldragers van de gilden samen met de tamboers, de koningen en de hoofdlieden en de overige gildenbroeders. Hun vaandels en kostbaar historisch gildezilver schitterd in de zon. Na de gilden volgt het treingezelschap en daarachter natuurlijk de muziekkorpsen.

Fotonummer["651310"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In optocht gaat men vervolgens naar het stadhuis. Vooraan in de stoet die lang, vrolijk, vol glans, kleur en muziek is, lopen de vaandeldragers van de gilden samen met de tamboers, de koningen en de hoofdlieden en de overige gildenbroeders. Hun vaandels en kostbaar historisch gildezilver schitterd in de zon. Na de gilden volgt het treingezelschap en daarachter natuurlijk de muziekkorpsen.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651310 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. In optocht gaat men vervolgens naar het stadhuis. Vooraan in de stoet die lang,  vrolijk, vol glans, kleur en muziek is, lopen de vaandeldragers van de gilden samen met de tamboers, de koningen en de hoofdlieden en de overige gildenbroeders. Hun vaandels en kostbaar historisch gildezilver schitterd in de zon. Na de gilden volgt het treingezelschap en daarachter natuurlijk de muziekkorpsen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag