17280108 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Om de verspreiding van het coronavirus te stoppen wordt de horeca gesloten op zondag 15 maart om 18.00 uur. Cafe Little Devil organiseert in de sluitingsperiode een geïmproviseerde bezorgservice voor speciaalbieren. Per fiets wordt bier bezorgd in Goirle. Hierbij blijft de verplichte anderhalve meter afstand gewaarborgd. Voor kinderen geldt deze social distance echter niet. Omdat zij het virus waarschijnlijk niet overdragen, mogen zij nog samen buitenspelen. De teddybeer achter het raam hoort bij de berenjacht. Tijdens de lockdown plaatsen mensen beren achter de ramen om de dagelijkse wandeling voor kinderen leuker te maken. Zij kunnen beren zoeken. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Om de verspreiding van het coronavirus te stoppen wordt de horeca gesloten op zondag 15 maart om 18.00 uur. Cafe Little Devil organiseert in de sluitingsperiode een geïmproviseerde bezorgservice voor speciaalbieren. Per fiets wordt bier bezorgd in Goirle. Hierbij blijft de verplichte anderhalve meter afstand gewaarborgd. Voor kinderen geldt deze social distance echter niet. Omdat zij het virus waarschijnlijk niet overdragen, mogen zij nog samen buitenspelen. De teddybeer achter het raam hoort bij de berenjacht. Tijdens de lockdown plaatsen mensen beren achter de ramen om de dagelijkse wandeling voor kinderen leuker te maken. Zij kunnen beren zoeken.

Fotonummer["17280108"]
PlaatsGoirle
Straat["Hooft"]
Datering vanaf10-04-2020
FotograafWilliam van der Voort
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Om de verspreiding van het coronavirus te stoppen wordt de horeca gesloten op zondag 15 maart om 18.00 uur. Cafe Little Devil organiseert in de sluitingsperiode een geïmproviseerde bezorgservice voor speciaalbieren. Per fiets wordt bier bezorgd in Goirle. Hierbij blijft de verplichte anderhalve meter afstand gewaarborgd. Voor kinderen geldt deze social distance echter niet. Omdat zij het virus waarschijnlijk niet overdragen, mogen zij nog samen buitenspelen. De teddybeer achter het raam hoort bij de berenjacht. Tijdens de lockdown plaatsen mensen beren achter de ramen om de dagelijkse wandeling voor kinderen leuker te maken. Zij kunnen beren zoeken.
Huisnummer38
Datum

17280108 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Om de verspreiding van het coronavirus te stoppen wordt de horeca gesloten op zondag 15 maart om 18.00 uur. Cafe Little Devil organiseert in de sluitingsperiode een geïmproviseerde bezorgservice voor speciaalbieren. Per fiets wordt bier bezorgd in Goirle. Hierbij blijft de verplichte anderhalve meter afstand gewaarborgd. Voor kinderen geldt deze social distance echter niet. Omdat zij het virus waarschijnlijk niet overdragen, mogen zij nog samen buitenspelen.

De teddybeer achter het raam hoort bij de berenjacht. Tijdens de lockdown plaatsen mensen beren achter de ramen om de dagelijkse wandeling voor kinderen leuker te maken. Zij kunnen beren zoeken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag