017284 - Flatwoningen aan de Caspar Houbenstraat. De architect prof. dr. ir. H. Zwiers ontwierp de wijk Jeruzalem in het zogenaamde Airey-systeem, een seriematig bouwsysteem waarbij betonstijlen en geprefabriceerde betonplaten in de gevels werden geplaatst. - Foto's & Kaarten

Flatwoningen aan de Caspar Houbenstraat. De architect prof. dr. ir. H. Zwiers ontwierp de wijk Jeruzalem in het zogenaamde Airey-systeem, een seriematig bouwsysteem waarbij betonstijlen en geprefabriceerde betonplaten in de gevels werden geplaatst.

Fotonummer["017284"]
PlaatsTilburg
Straat["Caspar Houbenstraat"]
WijkJeruzalem
Datering vanaf1957
FotograafFotograaf Publieke Werken Tilburg
HerkomstPublieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFlatwoningen aan de Caspar Houbenstraat. De architect prof. dr. ir. H. Zwiers ontwierp de wijk Jeruzalem in het zogenaamde Airey-systeem, een seriematig bouwsysteem waarbij betonstijlen en geprefabriceerde betonplaten in de gevels werden geplaatst.
AnnotatieBeeld van een stad, 2000, p. 225. De Tilburgse Scheurkalender d.d. 6 maart 2007.
Datum

017284 - Flatwoningen aan de Caspar Houbenstraat. De architect prof. dr. ir. H. Zwiers ontwierp de wijk Jeruzalem in het zogenaamde Airey-systeem, een seriematig bouwsysteem waarbij betonstijlen en geprefabriceerde betonplaten in de gevels werden geplaatst.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag