655004 - Sport. Verenigingen. Optocht met meerdere verenigingen, te zien aan de logo's op de uniformen. Bij de kroon staat: 2e prijs. Wellicht vormt het een onderdeel van een grotere festiviteit. Er waren diverse verenigingen: RKGV David, GTV Dionysius, DOS, Olympia, De Spartanen, KKGV Voorwaarts, Kunst en Kracht, en Gymnastiek & Atletiekvereniging Volt. - Foto's & Kaarten

Sport. Verenigingen. Optocht met meerdere verenigingen, te zien aan de logo's op de uniformen. Bij de kroon staat: 2e prijs. Wellicht vormt het een onderdeel van een grotere festiviteit. Er waren diverse verenigingen: RKGV David, GTV Dionysius, DOS, Olympia, De Spartanen, KKGV Voorwaarts, Kunst en Kracht, en Gymnastiek & Atletiekvereniging Volt.

Fotonummer["655004"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1950
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Verenigingen. Optocht met meerdere verenigingen, te zien aan de logo's op de uniformen. Bij de kroon staat: 2e prijs. Wellicht vormt het een onderdeel van een grotere festiviteit. Er waren diverse verenigingen: RKGV David, GTV Dionysius, DOS, Olympia, De Spartanen, KKGV Voorwaarts, Kunst en Kracht, en Gymnastiek & Atletiekvereniging Volt.
Datum

655004 - Sport. Verenigingen. Optocht met meerdere verenigingen, te zien aan de logo's op de uniformen. Bij de kroon staat: 2e prijs. Wellicht vormt het een onderdeel van een grotere festiviteit.
Er waren diverse verenigingen: RKGV David, GTV Dionysius, DOS, Olympia, De Spartanen, KKGV Voorwaarts, Kunst en Kracht, en Gymnastiek & Atletiekvereniging Volt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag