045572 - Toneelvereniging "Roomsch Kunstgenot" werd opgericht in juli 1925 door kapelaan Smits, Pierre van Dun, Hub de Bont en Jan van Dun. Op de foto leden van deze vereniging bij de opvoering van een toneelstuk. Staande, derde van rechts, Harrie van Erven, geheel rechts regisseur Jan van Dun.. - Foto's & Kaarten

Toneelvereniging "Roomsch Kunstgenot" werd opgericht in juli 1925 door kapelaan Smits, Pierre van Dun, Hub de Bont en Jan van Dun. Op de foto leden van deze vereniging bij de opvoering van een toneelstuk. Staande, derde van rechts, Harrie van Erven, geheel rechts regisseur Jan van Dun..

Fotonummer["045572"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1930
HerkomstCollectie W. van Boxtel, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingToneelvereniging "Roomsch Kunstgenot" werd opgericht in juli 1925 door kapelaan Smits, Pierre van Dun, Hub de Bont en Jan van Dun. Op de foto leden van deze vereniging bij de opvoering van een toneelstuk. Staande, derde van rechts, Harrie van Erven, geheel rechts regisseur Jan van Dun..
AnnotatieBijdrage tot de geschiedenis van Goirle, p. 195.
Datum

045572 - Toneelvereniging "Roomsch Kunstgenot" werd opgericht in juli 1925 door kapelaan Smits, Pierre van Dun, Hub de Bont en Jan van Dun. Op de foto  leden van deze vereniging bij de opvoering van een toneelstuk. Staande, derde van rechts, Harrie van Erven,  geheel rechts regisseur Jan van Dun..
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag