90559 - Made en Drimmelen. Ter gelegenheid van zijn 40- jarig jubileum reikt burgemeester C. Smits uit Made en Drimmelen een spelt uit aan Dennis Musterd uit Made.De heer Musterd was 40 jaar werkzaam bij de conservenfabriek van G. van Heck in Drimmelen. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Ter gelegenheid van zijn 40- jarig jubileum reikt burgemeester C. Smits uit Made en Drimmelen een spelt uit aan Dennis Musterd uit Made.De heer Musterd was 40 jaar werkzaam bij de conservenfabriek van G. van Heck in Drimmelen.

Fotonummer["90559"]
PlaatsDrimmelen
Datering vanaf29-06-1973
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Ter gelegenheid van zijn 40- jarig jubileum reikt burgemeester C. Smits uit Made en Drimmelen een spelt uit aan Dennis Musterd uit Made.De heer Musterd was 40 jaar werkzaam bij de conservenfabriek van G. van Heck in Drimmelen.
Datum

90559 - Made en Drimmelen. Ter gelegenheid van zijn 40- jarig jubileum reikt burgemeester C. Smits uit Made en Drimmelen een spelt uit aan Dennis Musterd uit Made.De heer Musterd was 40 jaar werkzaam bij de conservenfabriek van G. van Heck in Drimmelen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag