052675 - Negen leden van 't VOT, de Tilburgse ontspanningsvereniging 'Vrolijkheid op Tijd' Toen deze foto werd gemaakt in de jaren dertig, was de vereniging thuis bij 't Wit-Paardje aan het Lijnsheike. In 2000 bestond de club nog steeds bij café Schalken aan de Pater Dondersstraat. vlnr zittend: Jos Mutsaers, Piet Elissen, Janus Dominicus, Harrie Cruijssen. staande: Harrie van Morkhoven, Janus Jongbloeds, Klaas van Loon, Janus Brands, Willem Horsten. Bij de boom een dochter van herbergier Van Avendonk. De club werd opgericht in 1929 met maximaal 12 mannen. De vrouwen mochten wel mee naar de 'Hanenavond' in januari. Nu telt de club nog zes leden. - Foto's & Kaarten

Negen leden van 't VOT, de Tilburgse ontspanningsvereniging 'Vrolijkheid op Tijd' Toen deze foto werd gemaakt in de jaren dertig, was de vereniging thuis bij 't Wit-Paardje aan het Lijnsheike. In 2000 bestond de club nog steeds bij café Schalken aan de Pater Dondersstraat. vlnr zittend: Jos Mutsaers, Piet Elissen, Janus Dominicus, Harrie Cruijssen. staande: Harrie van Morkhoven, Janus Jongbloeds, Klaas van Loon, Janus Brands, Willem Horsten. Bij de boom een dochter van herbergier Van Avendonk. De club werd opgericht in 1929 met maximaal 12 mannen. De vrouwen mochten wel mee naar de 'Hanenavond' in januari. Nu telt de club nog zes leden.

Fotonummer["052675"]
Datering vanaf1930
HerkomstRobben, R.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNegen leden van 't VOT, de Tilburgse ontspanningsvereniging 'Vrolijkheid op Tijd' Toen deze foto werd gemaakt in de jaren dertig, was de vereniging thuis bij 't Wit-Paardje aan het Lijnsheike. In 2000 bestond de club nog steeds bij café Schalken aan de Pater Dondersstraat. vlnr zittend: Jos Mutsaers, Piet Elissen, Janus Dominicus, Harrie Cruijssen. staande: Harrie van Morkhoven, Janus Jongbloeds, Klaas van Loon, Janus Brands, Willem Horsten. Bij de boom een dochter van herbergier Van Avendonk. De club werd opgericht in 1929 met maximaal 12 mannen. De vrouwen mochten wel mee naar de 'Hanenavond' in januari. Nu telt de club nog zes leden.
AnnotatieWeerzien Brabants Dagblad 23-12-1999,
Datum

052675 - Negen leden van 't VOT, de Tilburgse ontspanningsvereniging 'Vrolijkheid op Tijd' Toen deze foto werd gemaakt in de jaren dertig, was de vereniging thuis bij 't Wit-Paardje aan het Lijnsheike. In 2000 bestond de club nog steeds bij café Schalken aan de Pater Dondersstraat. vlnr zittend: Jos Mutsaers, Piet Elissen, Janus Dominicus, Harrie Cruijssen. staande: Harrie van Morkhoven, Janus Jongbloeds, Klaas van Loon, Janus Brands, Willem Horsten. Bij de boom een dochter van herbergier Van Avendonk. De club werd opgericht in 1929 met maximaal 12 mannen. De vrouwen mochten wel mee naar de 'Hanenavond' in januari. Nu telt de club nog zes leden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag