043579 - Een kinderwagen uit de fabriek van kinderwagens en "fantaisiemeubelen" van de weduwe J.H.C. Cools-van Roessel aan de Prinses Sophiastraat 23. De firma won een erediploma op de Internationale Tentoonstelling Tilburg Stad in 1909. In 1910 nam de firma deel aan de Wereldtentoonstelling te Brussel, waar zij een stand hadden in het "Hollandsch Paviljoen". Cools werd in Brussel onderscheiden met een gouden medaille en de zogenaamde "grote prijs". - Foto's & Kaarten

Een kinderwagen uit de fabriek van kinderwagens en "fantaisiemeubelen" van de weduwe J.H.C. Cools-van Roessel aan de Prinses Sophiastraat 23. De firma won een erediploma op de Internationale Tentoonstelling Tilburg Stad in 1909. In 1910 nam de firma deel aan de Wereldtentoonstelling te Brussel, waar zij een stand hadden in het "Hollandsch Paviljoen". Cools werd in Brussel onderscheiden met een gouden medaille en de zogenaamde "grote prijs".

Fotonummer["043579"]
PlaatsBrussel (België)
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEen kinderwagen uit de fabriek van kinderwagens en "fantaisiemeubelen" van de weduwe J.H.C. Cools-van Roessel aan de Prinses Sophiastraat 23. De firma won een erediploma op de Internationale Tentoonstelling Tilburg Stad in 1909. In 1910 nam de firma deel aan de Wereldtentoonstelling te Brussel, waar zij een stand hadden in het "Hollandsch Paviljoen". Cools werd in Brussel onderscheiden met een gouden medaille en de zogenaamde "grote prijs".
AnnotatieTC 31.8.1910.
Datum

043579 - Een kinderwagen uit de fabriek van kinderwagens en "fantaisiemeubelen" van de weduwe J.H.C. Cools-van Roessel aan de Prinses Sophiastraat 23. De firma won een erediploma op de Internationale Tentoonstelling Tilburg Stad in 1909. In 1910 nam de firma deel aan de Wereldtentoonstelling te Brussel, waar zij een stand hadden in het "Hollandsch Paviljoen". Cools werd in Brussel onderscheiden met een gouden medaille en de zogenaamde "grote prijs".
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag