650798 - Kinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Opening atelier Vipatex in Karachi, Pakistan. Op de eerste rij oprichter en eigenaar Willem Vilé tussen de directieleden van het Pakistaanse bedrijf dat de naam Vipatex Inc. kreeg. Staande tweede van links (1e rij) mevrouw Bergmans, tweede van rechts achter de stoelen staat Ton Heeren, financieel directeur en recht achter de eigenaar op de achterste rij de heer Bles. - Foto's & Kaarten

Kinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Opening atelier Vipatex in Karachi, Pakistan. Op de eerste rij oprichter en eigenaar Willem Vilé tussen de directieleden van het Pakistaanse bedrijf dat de naam Vipatex Inc. kreeg. Staande tweede van links (1e rij) mevrouw Bergmans, tweede van rechts achter de stoelen staat Ton Heeren, financieel directeur en recht achter de eigenaar op de achterste rij de heer Bles.

Fotonummer["650798"]
PlaatsKarachi (Pakistan)
Datering vanaf21-04-1990
FotograafM.H. Brothers, Karachi, Pakistan
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Opening atelier Vipatex in Karachi, Pakistan. Op de eerste rij oprichter en eigenaar Willem Vilé tussen de directieleden van het Pakistaanse bedrijf dat de naam Vipatex Inc. kreeg. Staande tweede van links (1e rij) mevrouw Bergmans, tweede van rechts achter de stoelen staat Ton Heeren, financieel directeur en recht achter de eigenaar op de achterste rij de heer Bles.
Datum

650798 - Kinderkledingfabriek Vilenzo, Tilburg. Opening atelier Vipatex in Karachi, Pakistan. Op de eerste rij oprichter en eigenaar Willem Vilé tussen de directieleden van het Pakistaanse bedrijf dat de naam Vipatex Inc. kreeg. Staande tweede van links (1e rij) mevrouw Bergmans, tweede van rechts achter de stoelen staat Ton Heeren, financieel directeur en recht achter de eigenaar op de achterste rij de heer Bles.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag