010690 - Het beursgebouw aan de noordzijde van het Piusplein in 1919. De kaart werd gedrukt bij de firma Lemans aan het Piusplein. Op de achterzijde wordt reclame gemaakt voor café-restaurant Jac. Lemans-Grielis aan het Piusplein nr. 19/hoek Emmastraat. 'Per maat' kon men bij Lemans terecht voor trappistenbier, 'Korvelsch dubbel gerste', Z.H.B.-pilsner, jenever, brandewijn en cognac. - Foto's & Kaarten

Het beursgebouw aan de noordzijde van het Piusplein in 1919. De kaart werd gedrukt bij de firma Lemans aan het Piusplein. Op de achterzijde wordt reclame gemaakt voor café-restaurant Jac. Lemans-Grielis aan het Piusplein nr. 19/hoek Emmastraat. 'Per maat' kon men bij Lemans terecht voor trappistenbier, 'Korvelsch dubbel gerste', Z.H.B.-pilsner, jenever, brandewijn en cognac.

Fotonummer["010690"]
PlaatsTilburg
Straat["Piusplein"]
Datering vanaf1919
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHet beursgebouw aan de noordzijde van het Piusplein in 1919. De kaart werd gedrukt bij de firma Lemans aan het Piusplein. Op de achterzijde wordt reclame gemaakt voor café-restaurant Jac. Lemans-Grielis aan het Piusplein nr. 19/hoek Emmastraat. 'Per maat' kon men bij Lemans terecht voor trappistenbier, 'Korvelsch dubbel gerste', Z.H.B.-pilsner, jenever, brandewijn en cognac.
Datum

010690 - Het beursgebouw aan de noordzijde van het Piusplein in 1919. De kaart werd gedrukt bij de firma Lemans aan het Piusplein. Op de achterzijde wordt reclame gemaakt voor café-restaurant Jac. Lemans-Grielis aan het Piusplein nr. 19/hoek Emmastraat. 'Per maat' kon men bij Lemans terecht voor trappistenbier, 'Korvelsch dubbel gerste', Z.H.B.-pilsner, jenever, brandewijn en cognac.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag