039367 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Viering van het 25-jarig dienstjubileum bij Volt van de heer van Gorp, destijds afdelingschef van de Gereedschapmakerij. Locatie: Bovenkantine aan de Voltstraat. De datum is september 1939. Genoemde kantine was tevens in gebruik als gymnastieklokaal t.b.v. Gymnastiekvereniging Volt. Voor deze foto was het gehele toenmalige personeel van de gereedschap makerij uitgenodigd. Zittend v.l.n.r.: 3° v. Abeelen, 5° Geux, 7° Anneke van Ree, 9, 10 en 11 Mw. van Gorp, de heer van Gorp en hun dochter. 12° Ir. Kipperman (directeur), 13° de Wit, 14° Verheij, 15° Hermans en uiterst rechts Verbunt. De tweede rij v.r.n.l.: 1e P.Tax ?, 4° Brekelmans en 5° v.d. Sande de oprichters van de gereedschap makerij B & S. De Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Viering van het 25-jarig dienstjubileum bij Volt van de heer van Gorp, destijds afdelingschef van de Gereedschapmakerij. Locatie: Bovenkantine aan de Voltstraat. De datum is september 1939. Genoemde kantine was tevens in gebruik als gymnastieklokaal t.b.v. Gymnastiekvereniging Volt. Voor deze foto was het gehele toenmalige personeel van de gereedschap makerij uitgenodigd. Zittend v.l.n.r.: 3° v. Abeelen, 5° Geux, 7° Anneke van Ree, 9, 10 en 11 Mw. van Gorp, de heer van Gorp en hun dochter. 12° Ir. Kipperman (directeur), 13° de Wit, 14° Verheij, 15° Hermans en uiterst rechts Verbunt. De tweede rij v.r.n.l.: 1e P.Tax ?, 4° Brekelmans en 5° v.d. Sande de oprichters van de gereedschap makerij B & S. De Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039367"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf01-09-1939
FotograafNN
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Viering van het 25-jarig dienstjubileum bij Volt van de heer van Gorp, destijds afdelingschef van de Gereedschapmakerij. Locatie: Bovenkantine aan de Voltstraat. De datum is september 1939. Genoemde kantine was tevens in gebruik als gymnastieklokaal t.b.v. Gymnastiekvereniging Volt. Voor deze foto was het gehele toenmalige personeel van de gereedschap makerij uitgenodigd. Zittend v.l.n.r.: 3° v. Abeelen, 5° Geux, 7° Anneke van Ree, 9, 10 en 11 Mw. van Gorp, de heer van Gorp en hun dochter. 12° Ir. Kipperman (directeur), 13° de Wit, 14° Verheij, 15° Hermans en uiterst rechts Verbunt. De tweede rij v.r.n.l.: 1e P.Tax ?, 4° Brekelmans en 5° v.d. Sande de oprichters van de gereedschap makerij B & S. De Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Datum

039367 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Viering van het 25-jarig dienstjubileum bij Volt van de heer van Gorp, destijds afdelingschef van de Gereedschapmakerij. Locatie: Bovenkantine aan de Voltstraat. De datum is september 1939. Genoemde kantine was tevens in gebruik als gymnastieklokaal t.b.v. Gymnastiekvereniging Volt. Voor deze foto was het gehele toenmalige personeel van de gereedschap makerij uitgenodigd. Zittend v.l.n.r.:  3° v. Abeelen, 5° Geux, 7° Anneke van Ree, 9, 10 en 11 Mw. van Gorp, de heer van Gorp en hun dochter. 12° Ir. Kipperman (directeur), 13° de Wit, 14° Verheij, 15° Hermans en uiterst rechts Verbunt.  De tweede rij v.r.n.l.: 1e P.Tax ?, 4° Brekelmans en 5° v.d. Sande de oprichters van de gereedschap makerij B & S. De Voltstraat heette toen Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag