- Shots: exterieur van het raadhuis aan De Lind; voetgangers, waaronder enkele militairen; militair op fiets; paard en wagens; Oisterwijkers verzamelen zich rond de tanks van de geallieerden; mensen verzamelen zich op straat en de vlaggen hangen uit. - Foto's & Kaarten

Shots: exterieur van het raadhuis aan De Lind; voetgangers, waaronder enkele militairen; militair op fiets; paard en wagens; Oisterwijkers verzamelen zich rond de tanks van de geallieerden; mensen verzamelen zich op straat en de vlaggen hangen uit.

IdentificatienummerF0201-01
Uiterlijke vormfilm
TitelBevrijding van Oisterwijk
Plaats(en)["Oisterwijk"]
BeschrijvingBeelden van de Tweede Wereldoorlog. Amateuropnamen van De Lind waarschijnlijk gefilmd tijdens of net voor de daadwerkelijke bevrijding van Oisterwijk op 26 en 27 oktober 1944.
Uitgebreide omschrijvingShots: exterieur van het raadhuis aan De Lind; voetgangers, waaronder enkele militairen; militair op fiets; paard en wagens; Oisterwijkers verzamelen zich rond de tanks van de geallieerden; mensen verzamelen zich op straat en de vlaggen hangen uit.
Speelduur00:01:32
Kleurzwart-wit
Geluidnee
Formaat8 mm
VervaardigerM.W.J. v.d. Wiel
LicentieOnbekend (neem voor informatie contact met ons op)
Datering26-10-1944 - 27-10-1944

 - Shots: exterieur van het raadhuis aan De Lind; voetgangers, waaronder enkele militairen; militair op fiets; paard en wagens; Oisterwijkers verzamelen zich rond de tanks van de geallieerden; mensen verzamelen zich op straat en de vlaggen hangen uit.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag