200032 - Leden van de Katholieke Jeugd Vereniging op retraite in het Cenakel in Tilburg. Op de eerste rij, derde van links geknield, A.M. Cornelissen geboren te Gilze op 16 mei 1910. Op de laatste rij geheel links Annie Sluyters uit de Elzenstraat in Tilburg, vervolgens (kruisje) Toos Geurts uit de Boomstraat in Tilburg, geboren te Tilburg op 13 december 1911. Op de eerste rij geheel links, knielend, Thea Hamers. Op de tweede rij, derde van rechts (onder de dame met bril) Martina van Otterdijk. Thea en Martina woonden ook in de Boomstraat. Op de tweede rij, tweede van rechts Bets Oomen. Knielend op de eerste rij tweede van rechts "een meisje Van Dongen" en derde van rechts Annie Heuvelmans. Op de achterste rij vierde van links (links boven de priester) C.E. Verhoeven-Mulders uit Moergestel en rechts van haar Ketelaars-van Doormalen, ook uit Moergestel. - Foto's & Kaarten

Leden van de Katholieke Jeugd Vereniging op retraite in het Cenakel in Tilburg. Op de eerste rij, derde van links geknield, A.M. Cornelissen geboren te Gilze op 16 mei 1910. Op de laatste rij geheel links Annie Sluyters uit de Elzenstraat in Tilburg, vervolgens (kruisje) Toos Geurts uit de Boomstraat in Tilburg, geboren te Tilburg op 13 december 1911. Op de eerste rij geheel links, knielend, Thea Hamers. Op de tweede rij, derde van rechts (onder de dame met bril) Martina van Otterdijk. Thea en Martina woonden ook in de Boomstraat. Op de tweede rij, tweede van rechts Bets Oomen. Knielend op de eerste rij tweede van rechts "een meisje Van Dongen" en derde van rechts Annie Heuvelmans. Op de achterste rij vierde van links (links boven de priester) C.E. Verhoeven-Mulders uit Moergestel en rechts van haar Ketelaars-van Doormalen, ook uit Moergestel.

Fotonummer["200032"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf20-11-1934
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLeden van de Katholieke Jeugd Vereniging op retraite in het Cenakel in Tilburg. Op de eerste rij, derde van links geknield, A.M. Cornelissen geboren te Gilze op 16 mei 1910. Op de laatste rij geheel links Annie Sluyters uit de Elzenstraat in Tilburg, vervolgens (kruisje) Toos Geurts uit de Boomstraat in Tilburg, geboren te Tilburg op 13 december 1911. Op de eerste rij geheel links, knielend, Thea Hamers. Op de tweede rij, derde van rechts (onder de dame met bril) Martina van Otterdijk. Thea en Martina woonden ook in de Boomstraat. Op de tweede rij, tweede van rechts Bets Oomen. Knielend op de eerste rij tweede van rechts "een meisje Van Dongen" en derde van rechts Annie Heuvelmans. Op de achterste rij vierde van links (links boven de priester) C.E. Verhoeven-Mulders uit Moergestel en rechts van haar Ketelaars-van Doormalen, ook uit Moergestel.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 15.9.2004.
Datum

200032 - Leden van de Katholieke Jeugd Vereniging op retraite in het Cenakel in Tilburg. Op de eerste rij, derde van links geknield, A.M. Cornelissen geboren te Gilze op 16 mei 1910. Op de laatste rij geheel links Annie Sluyters uit de Elzenstraat in Tilburg, vervolgens (kruisje) Toos Geurts uit de Boomstraat in Tilburg, geboren te Tilburg op 13 december 1911. Op de eerste rij geheel links, knielend,  Thea Hamers. Op de tweede rij, derde van rechts (onder de dame met bril) Martina van Otterdijk. Thea en Martina woonden ook in de Boomstraat. Op de tweede rij, tweede van rechts Bets Oomen. Knielend op de eerste rij tweede van rechts "een meisje Van Dongen" en derde van rechts Annie Heuvelmans. Op de achterste rij vierde van links (links boven de priester) C.E. Verhoeven-Mulders uit Moergestel en rechts van haar Ketelaars-van Doormalen, ook uit Moergestel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag