007668 - Familie van de Put-van Puijenbroek. Van links naar rechts Jo( gehuwd met Janus van Berkel), Frans (gehuwd met Toos van Dun), Fien (gehuwd met Harrie van de Eijnden), Frans sr., Kees (gehuwd met Agnes Reijnen), Harrie(gehuwd met Vugs), Bert ( gehuwd met Vorselaars), mevr. v.d. Put-van Puijenbroek, Ton (gehuwd met van de Wildenberg) en Ria, jong overleden. - Foto's & Kaarten

Familie van de Put-van Puijenbroek. Van links naar rechts Jo( gehuwd met Janus van Berkel), Frans (gehuwd met Toos van Dun), Fien (gehuwd met Harrie van de Eijnden), Frans sr., Kees (gehuwd met Agnes Reijnen), Harrie(gehuwd met Vugs), Bert ( gehuwd met Vorselaars), mevr. v.d. Put-van Puijenbroek, Ton (gehuwd met van de Wildenberg) en Ria, jong overleden.

Fotonummer["007668"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
FotograafVan Beurden, Tilburg
HerkomstVorselaars, Ad
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFamilie van de Put-van Puijenbroek. Van links naar rechts Jo( gehuwd met Janus van Berkel), Frans (gehuwd met Toos van Dun), Fien (gehuwd met Harrie van de Eijnden), Frans sr., Kees (gehuwd met Agnes Reijnen), Harrie(gehuwd met Vugs), Bert ( gehuwd met Vorselaars), mevr. v.d. Put-van Puijenbroek, Ton (gehuwd met van de Wildenberg) en Ria, jong overleden.
Datum

007668 - Familie van de Put-van Puijenbroek. Van links naar rechts Jo( gehuwd met Janus van Berkel), Frans (gehuwd met Toos van Dun), Fien (gehuwd met Harrie van de Eijnden), Frans sr., Kees (gehuwd met Agnes Reijnen), Harrie(gehuwd met Vugs), Bert ( gehuwd met Vorselaars), mevr. v.d. Put-van Puijenbroek, Ton (gehuwd met van de Wildenberg) en Ria, jong overleden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag