651621 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Eigenlijk vierde de school een hele week feest ter gelegenheid van het gouden jubileum. Op 3 mei was er een sportdag waar door de leerlingen vol overga aan mee gedaan werd. Ze werden toegejuichd door hun medeleerlingen, hun ouders en de staf. - Foto's & Kaarten

Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Eigenlijk vierde de school een hele week feest ter gelegenheid van het gouden jubileum. Op 3 mei was er een sportdag waar door de leerlingen vol overga aan mee gedaan werd. Ze werden toegejuichd door hun medeleerlingen, hun ouders en de staf.

Fotonummer["651621"]
PlaatsTilburg
Straat["Van Hogendorpstraat"]
WijkHasselt
Datering vanaf03-05-1961
FotograafVroonhoven, kapelaan Van
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMeisjesschool Vincentius. Tilburg. Eigenlijk vierde de school een hele week feest ter gelegenheid van het gouden jubileum. Op 3 mei was er een sportdag waar door de leerlingen vol overga aan mee gedaan werd. Ze werden toegejuichd door hun medeleerlingen, hun ouders en de staf.
Datum

651621 - Meisjesschool Vincentius. Tilburg. Eigenlijk vierde de school een hele week feest ter gelegenheid van het gouden jubileum. Op 3 mei was er een sportdag waar door de leerlingen vol overga aan mee gedaan werd. Ze werden toegejuichd door hun medeleerlingen, hun  ouders en de staf.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag