007958 - Geraamte van de Tilburger Piet Stamps, gefotografeerd in de tuin van arts Bloemen aan de Gasthuisstraat. De schedel zou niet van Piet zijn. Momenteel bevindt dit geraamte zich in museum de Doornboom te Hilvarenbeek. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig) - Foto's & Kaarten

Geraamte van de Tilburger Piet Stamps, gefotografeerd in de tuin van arts Bloemen aan de Gasthuisstraat. De schedel zou niet van Piet zijn. Momenteel bevindt dit geraamte zich in museum de Doornboom te Hilvarenbeek. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)

Fotonummer["007958"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1915
FotograafAdriaan van Beurden
Herkomstcoll: Vorselaars
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGeraamte van de Tilburger Piet Stamps, gefotografeerd in de tuin van arts Bloemen aan de Gasthuisstraat. De schedel zou niet van Piet zijn. Momenteel bevindt dit geraamte zich in museum de Doornboom te Hilvarenbeek. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Datum

007958 - Geraamte van de Tilburger Piet Stamps, gefotografeerd in de tuin van arts Bloemen aan de Gasthuisstraat. De schedel zou niet van Piet zijn. Momenteel bevindt dit geraamte zich in museum de Doornboom te Hilvarenbeek. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag