90529 - Made en Drimmelen. F. Dubois is 25 jaar in dienst van de gemeente Made en Drimmelen. Hij ontvangt hier de cadeaus die uitgereikt worden door burgemeester Cees Smits (l). Op de achtergrond vlnr. Jos de Zeeuw, gedeeltelijk zichtbaar, Cees Brok hoofd gemeentewerken in Made en Drimmelen. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. F. Dubois is 25 jaar in dienst van de gemeente Made en Drimmelen. Hij ontvangt hier de cadeaus die uitgereikt worden door burgemeester Cees Smits (l). Op de achtergrond vlnr. Jos de Zeeuw, gedeeltelijk zichtbaar, Cees Brok hoofd gemeentewerken in Made en Drimmelen.

Fotonummer["90529"]
PlaatsMade
Straat["Park"]
Datering vanaf15-04-1972
FotograafHans Chabot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. F. Dubois is 25 jaar in dienst van de gemeente Made en Drimmelen. Hij ontvangt hier de cadeaus die uitgereikt worden door burgemeester Cees Smits (l). Op de achtergrond vlnr. Jos de Zeeuw, gedeeltelijk zichtbaar, Cees Brok hoofd gemeentewerken in Made en Drimmelen.
Huisnummer1
Datum

90529 - Made en Drimmelen. F. Dubois is 25 jaar in dienst van de gemeente Made en Drimmelen.
Hij ontvangt hier de cadeaus die uitgereikt worden door burgemeester Cees Smits (l). Op de achtergrond vlnr. Jos de Zeeuw, gedeeltelijk zichtbaar, Cees Brok hoofd gemeentewerken in Made en Drimmelen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag