054269 - Sport. Voetbal. Het schoolelftal van de Handelsschool Dionysius aan de Antoniusstraat voor een wedstrijd tegen de Ruwenberg uit St.Michielsgestel Op de achtergrond frater Roeland. Op de foto o.a. de gebr. Rosenberg en de gebr. van Riel. Verdere gegevens ontbreken. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Het schoolelftal van de Handelsschool Dionysius aan de Antoniusstraat voor een wedstrijd tegen de Ruwenberg uit St.Michielsgestel Op de achtergrond frater Roeland. Op de foto o.a. de gebr. Rosenberg en de gebr. van Riel. Verdere gegevens ontbreken.

Fotonummer["054269"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1948
OmschrijvingSport. Voetbal. Het schoolelftal van de Handelsschool Dionysius aan de Antoniusstraat voor een wedstrijd tegen de Ruwenberg uit St.Michielsgestel Op de achtergrond frater Roeland. Op de foto o.a. de gebr. Rosenberg en de gebr. van Riel. Verdere gegevens ontbreken.
Datum

054269 - Sport. Voetbal. Het schoolelftal van de Handelsschool Dionysius aan de Antoniusstraat voor een wedstrijd tegen de Ruwenberg uit St.Michielsgestel  Op de achtergrond frater Roeland. Op de foto o.a. de gebr. Rosenberg en de gebr. van Riel. Verdere gegevens ontbreken.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag