604488 - Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Albert Schepers; werd geboren op 13 oktober 1919 in Tilburg en overleed op 10 april 1945 in Engelsdorf bij Leipzig, Duitsland. Voor velen was vertrekken naar Duitsland (Arbeitseinsatz) een vertrek voor altijd. Met de bevrijding van Tilburg kwam er een eind aan de verplichting om in Duitsland te gaan werken, maar daarmee niet aan het lot van degenen die op dat moment in Duitsland werkten. Albert Schepers kwam om het leven door een geallieerd bombardement. - Foto's & Kaarten

Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Albert Schepers; werd geboren op 13 oktober 1919 in Tilburg en overleed op 10 april 1945 in Engelsdorf bij Leipzig, Duitsland. Voor velen was vertrekken naar Duitsland (Arbeitseinsatz) een vertrek voor altijd. Met de bevrijding van Tilburg kwam er een eind aan de verplichting om in Duitsland te gaan werken, maar daarmee niet aan het lot van degenen die op dat moment in Duitsland werkten. Albert Schepers kwam om het leven door een geallieerd bombardement.

DownloadbaarOp aanvraag
Fotonummer["604488"]
Plaats(en)Tilburg
Straat["Le Sage ten Broekstraat"]
Datering vanaf1945
Uiterlijke vormdocument
Uitgebreide omschrijvingBidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Albert Schepers; werd geboren op 13 oktober 1919 in Tilburg en overleed op 10 april 1945 in Engelsdorf bij Leipzig, Duitsland. Voor velen was vertrekken naar Duitsland (Arbeitseinsatz) een vertrek voor altijd. Met de bevrijding van Tilburg kwam er een eind aan de verplichting om in Duitsland te gaan werken, maar daarmee niet aan het lot van degenen die op dat moment in Duitsland werkten. Albert Schepers kwam om het leven door een geallieerd bombardement.
Annotatiezie ook: 'Het Leven gebroken' door Ad de Beer en Gerrit Kobes, hoofdstuk 3, pag. 68-73
Huisnummer13
Datum

604488 - Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. Albert Schepers; werd geboren op 13 oktober 1919 in Tilburg en overleed op 10 april 1945 in Engelsdorf bij Leipzig, Duitsland. 
Voor velen was vertrekken naar Duitsland (Arbeitseinsatz) een vertrek voor altijd. Met de bevrijding van Tilburg kwam er een eind aan de verplichting om in Duitsland te gaan werken, maar daarmee niet aan het lot van degenen die op dat moment in Duitsland werkten. Albert Schepers kwam om het leven door een geallieerd bombardement.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag