043581 - Van 27 mei tot en met 3 juni 1923 werd de eerste Tilburgse missieweek georganiseerd in het gebouw van de R.K. Werkliedenvereniging aan de Tuinstraat. In de zaal was een grote missietentoonstelling ingericht. Voor de schooljeugd werden er in de patronaten van de verschillende parochies lezingen met lichtbeelden gehouden. - Foto's & Kaarten

Van 27 mei tot en met 3 juni 1923 werd de eerste Tilburgse missieweek georganiseerd in het gebouw van de R.K. Werkliedenvereniging aan de Tuinstraat. In de zaal was een grote missietentoonstelling ingericht. Voor de schooljeugd werden er in de patronaten van de verschillende parochies lezingen met lichtbeelden gehouden.

Fotonummer["043581"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1923
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingVan 27 mei tot en met 3 juni 1923 werd de eerste Tilburgse missieweek georganiseerd in het gebouw van de R.K. Werkliedenvereniging aan de Tuinstraat. In de zaal was een grote missietentoonstelling ingericht. Voor de schooljeugd werden er in de patronaten van de verschillende parochies lezingen met lichtbeelden gehouden.
AnnotatieKatholiek Tilburg in beeld p 90.
Datum

043581 - Van 27 mei tot en met 3 juni 1923 werd de eerste Tilburgse missieweek georganiseerd in het gebouw van de R.K. Werkliedenvereniging aan de Tuinstraat. In de zaal was een grote missietentoonstelling ingericht. Voor de schooljeugd werden er in de patronaten van de verschillende parochies lezingen met lichtbeelden gehouden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag