050007 - Sport. Kegelclub K.I.K. (kegelen is kunst) was thuis in hotel Riche aan de Heuvel en bestond al voor de Tweede Wereldoorlog. Op de foto zittend v.l.n.r. de leden A. van Grinsven, Louis Donders, Hub van der Waerden, Gerrit Boïnck en Lambert van Gemert. Staande v.l.n.r. Joop Drijver, Jan Cotty, Karel Jurgens, Jos Beks, Van Raak en Jan van Stiphout. - Foto's & Kaarten

Sport. Kegelclub K.I.K. (kegelen is kunst) was thuis in hotel Riche aan de Heuvel en bestond al voor de Tweede Wereldoorlog. Op de foto zittend v.l.n.r. de leden A. van Grinsven, Louis Donders, Hub van der Waerden, Gerrit Boïnck en Lambert van Gemert. Staande v.l.n.r. Joop Drijver, Jan Cotty, Karel Jurgens, Jos Beks, Van Raak en Jan van Stiphout.

Fotonummer["050007"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1950
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Kegelclub K.I.K. (kegelen is kunst) was thuis in hotel Riche aan de Heuvel en bestond al voor de Tweede Wereldoorlog. Op de foto zittend v.l.n.r. de leden A. van Grinsven, Louis Donders, Hub van der Waerden, Gerrit Boïnck en Lambert van Gemert. Staande v.l.n.r. Joop Drijver, Jan Cotty, Karel Jurgens, Jos Beks, Van Raak en Jan van Stiphout.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 23.4.2003. Joep Eijkens & Paul Spapens, Weerzien. Honderd oude foto's en hun verhaal (Tilburg 2006) p. 15.
Datum

050007 - Sport. Kegelclub K.I.K. (kegelen is kunst) was thuis in hotel Riche aan de Heuvel en bestond al voor de Tweede Wereldoorlog. Op de foto zittend v.l.n.r. de leden A. van Grinsven, Louis Donders, Hub van der Waerden, Gerrit Boïnck en Lambert van Gemert. Staande v.l.n.r. Joop Drijver, Jan Cotty, Karel Jurgens, Jos Beks, Van Raak en Jan van Stiphout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag