051945 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Doctorale -Examen aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Gisteren slaagden voor de doctorale examen in de handelswetenschappen de eerste drie kandidaten. Tijdens de huldiging van de studenten ziet men v.l.n.r de heren: J. Gustav Frohn (1898-1966), P.P van Berkum uit Den Haag (met lof) en Ch.L.H. Truijen uit Tilburg. - Foto's & Kaarten

Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Doctorale -Examen aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Gisteren slaagden voor de doctorale examen in de handelswetenschappen de eerste drie kandidaten. Tijdens de huldiging van de studenten ziet men v.l.n.r de heren: J. Gustav Frohn (1898-1966), P.P van Berkum uit Den Haag (met lof) en Ch.L.H. Truijen uit Tilburg.

Fotonummer["051945"]
PlaatsTilburg
Straat["Bosscheweg"]
Datering vanaf05-04-1933
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste Doctorale -Examen aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Gisteren slaagden voor de doctorale examen in de handelswetenschappen de eerste drie kandidaten. Tijdens de huldiging van de studenten ziet men v.l.n.r de heren: J. Gustav Frohn (1898-1966), P.P van Berkum uit Den Haag (met lof) en Ch.L.H. Truijen uit Tilburg.
AnnotatieKrant NvhZ: Datum 06-04-1933 R.K. handelshogeschool.
Datum

051945 - Hoger Voortgezet Onderwijs. R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Eerste  Doctorale -Examen aan de R.K. Handelshogeschool te Tilburg. Gisteren slaagden voor de doctorale examen in de handelswetenschappen de eerste drie kandidaten. Tijdens de huldiging van de studenten ziet men v.l.n.r de heren: J. Gustav Frohn (1898-1966), P.P van Berkum uit Den Haag (met lof) en Ch.L.H. Truijen uit Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag