010402 - Heuvelstraat tussen Zomerstraat en Willem II-straat. richting Heuvel. echts de bekende manufacturenhandel 't Hert van Hubert Meelis (Heuvelstraat nr. 82). Links het pand van Hoyng-Jungerhans. Dit gedeelte van het pand werd eind jaren vijftig van de 20e eeuw afgebroken voor de verbreding van de Telefoonstraat. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat tussen Zomerstraat en Willem II-straat. richting Heuvel. echts de bekende manufacturenhandel 't Hert van Hubert Meelis (Heuvelstraat nr. 82). Links het pand van Hoyng-Jungerhans. Dit gedeelte van het pand werd eind jaren vijftig van de 20e eeuw afgebroken voor de verbreding van de Telefoonstraat.

Fotonummer["010402"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHeuvelstraat tussen Zomerstraat en Willem II-straat. richting Heuvel. echts de bekende manufacturenhandel 't Hert van Hubert Meelis (Heuvelstraat nr. 82). Links het pand van Hoyng-Jungerhans. Dit gedeelte van het pand werd eind jaren vijftig van de 20e eeuw afgebroken voor de verbreding van de Telefoonstraat.
AnnotatieBeeld van een stad. 2000, p 36
Datum

010402 - Heuvelstraat tussen Zomerstraat en Willem II-straat. richting Heuvel. echts de bekende manufacturenhandel 't Hert van Hubert Meelis (Heuvelstraat nr. 82). Links het pand van Hoyng-Jungerhans. Dit gedeelte van het pand werd eind jaren vijftig van de 20e eeuw afgebroken voor de verbreding van de Telefoonstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag