085274 - Dongen. Inhuldiging burgemeester K.L.J. Wouters. Omringd door de voltallige gemeenteraad. De schilderijen van Bart Klunne op de achterwand en de linker zijwand van de oude raadszaal zijn helaas verloren gegaan. Deze stelden de ambachten voor die in Dongen werden uitgeoefend, zoals schoenmaker, leerlooier e.d., alsmede diverse prominente gebouwen in Dongen. - Foto's & Kaarten

Dongen. Inhuldiging burgemeester K.L.J. Wouters. Omringd door de voltallige gemeenteraad. De schilderijen van Bart Klunne op de achterwand en de linker zijwand van de oude raadszaal zijn helaas verloren gegaan. Deze stelden de ambachten voor die in Dongen werden uitgeoefend, zoals schoenmaker, leerlooier e.d., alsmede diverse prominente gebouwen in Dongen.

DownloadbaarJa
Fotonummer["085274"]
Plaats(en)Dongen
Straat["Hoge Ham"]
Datering vanaf1931
FotograafSchmidlin, Dongen
Herkomst1192 Collectie foto's gemeente Dongen
Uiterlijke vormfoto
Uitgebreide omschrijvingDongen. Inhuldiging burgemeester K.L.J. Wouters. Omringd door de voltallige gemeenteraad. De schilderijen van Bart Klunne op de achterwand en de linker zijwand van de oude raadszaal zijn helaas verloren gegaan. Deze stelden de ambachten voor die in Dongen werden uitgeoefend, zoals schoenmaker, leerlooier e.d., alsmede diverse prominente gebouwen in Dongen.
Datum

085274 - Dongen. Inhuldiging burgemeester K.L.J. Wouters. Omringd door de voltallige gemeenteraad. De schilderijen van Bart Klunne op de achterwand en de linker zijwand van de oude raadszaal zijn helaas verloren gegaan. Deze stelden de ambachten voor die in Dongen werden uitgeoefend, zoals schoenmaker, leerlooier e.d., alsmede diverse prominente gebouwen in Dongen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag