054593 - Martina Reijnen geboren te Moergestel op 1 december 1877 en aldaar ongehuwd overleden op 6 april 1964. Zij was hoofdzelatrice van het H. Kindsheid, lid van de pauselijke missiegenootschappen, van de broederschappen van de H. Ermelindis en O.L.V. van Altijddurende Bijstand. Zij was begiftigd met het erekruis Pro Ecclesia et Pontifici. Zij was weldoenster van de kerk van Moergestel. - Foto's & Kaarten

Martina Reijnen geboren te Moergestel op 1 december 1877 en aldaar ongehuwd overleden op 6 april 1964. Zij was hoofdzelatrice van het H. Kindsheid, lid van de pauselijke missiegenootschappen, van de broederschappen van de H. Ermelindis en O.L.V. van Altijddurende Bijstand. Zij was begiftigd met het erekruis Pro Ecclesia et Pontifici. Zij was weldoenster van de kerk van Moergestel.

Fotonummer["054593"]
PlaatsMoergestel
Datering vanaf1900
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMartina Reijnen geboren te Moergestel op 1 december 1877 en aldaar ongehuwd overleden op 6 april 1964. Zij was hoofdzelatrice van het H. Kindsheid, lid van de pauselijke missiegenootschappen, van de broederschappen van de H. Ermelindis en O.L.V. van Altijddurende Bijstand. Zij was begiftigd met het erekruis Pro Ecclesia et Pontifici. Zij was weldoenster van de kerk van Moergestel.
Datum

054593 - Martina Reijnen geboren te  Moergestel op 1 december 1877 en aldaar ongehuwd overleden op 6 april 1964. Zij was hoofdzelatrice van het H. Kindsheid, lid van de pauselijke missiegenootschappen, van de broederschappen van de H. Ermelindis en O.L.V. van Altijddurende Bijstand. Zij was begiftigd met het erekruis Pro Ecclesia et Pontifici. Zij was weldoenster van de kerk van Moergestel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag