TLB023000728_001 - Zijgevel St. Elisabeth ziekenhuis. Dit nieuwe ziekenhuis is in 1982 in gebruik genomen door de medische staf. Het gebouw is een ontwerp van Architect A. Nijst, en heeft een dubbele kamstructuur, en bestaat uit een centrale gang met links en rechts lobben. De verpleegafdelingen zijn ondergebracht in 2 torens boven de centrale gang. Sinds de fusie met het Tilburgse TweeSteden Ziekenhuis is de naam gewijzigd in Ëlisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. - Foto's & Kaarten

Zijgevel St. Elisabeth ziekenhuis. Dit nieuwe ziekenhuis is in 1982 in gebruik genomen door de medische staf. Het gebouw is een ontwerp van Architect A. Nijst, en heeft een dubbele kamstructuur, en bestaat uit een centrale gang met links en rechts lobben. De verpleegafdelingen zijn ondergebracht in 2 torens boven de centrale gang. Sinds de fusie met het Tilburgse TweeSteden Ziekenhuis is de naam gewijzigd in Ëlisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

DownloadbaarJa
Fotonummer["TLB023000728_001"]
PlaatsTilburg
Straat["Hilvarenbeekseweg"]
WijkTilburg-Zuid
Datering vanaf07-1994
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZijgevel St. Elisabeth ziekenhuis. Dit nieuwe ziekenhuis is in 1982 in gebruik genomen door de medische staf. Het gebouw is een ontwerp van Architect A. Nijst, en heeft een dubbele kamstructuur, en bestaat uit een centrale gang met links en rechts lobben. De verpleegafdelingen zijn ondergebracht in 2 torens boven de centrale gang. Sinds de fusie met het Tilburgse TweeSteden Ziekenhuis is de naam gewijzigd in Ëlisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Huisnummer60
Datum

TLB023000728_001 - Zijgevel St. Elisabeth ziekenhuis. Dit nieuwe ziekenhuis is in 1982 in gebruik genomen door de medische staf.
Het gebouw is een ontwerp van Architect A. Nijst, en heeft een dubbele kamstructuur, en bestaat uit een centrale gang met links en rechts lobben. De verpleegafdelingen zijn ondergebracht in 2 torens boven de centrale gang.
Sinds de fusie met het Tilburgse TweeSteden Ziekenhuis is de naam gewijzigd in Ëlisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag