90514 - Made en Drimmelen. De eigenaar van De Buitelaar was Cees de Vet. Hij verhuurde het café aan de brouwerij in Breda. Pam Steenbergen(l) getrouwd met Luc van Hees(r) waren de uitbaters. Op 18-07-1968 zijn in het café-theater opnamen gemaakt voor het tv programma Van Gewest tot Gewest. Op de foto Willem Baart en zijn vrouw Marianne. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. De eigenaar van De Buitelaar was Cees de Vet. Hij verhuurde het café aan de brouwerij in Breda. Pam Steenbergen(l) getrouwd met Luc van Hees(r) waren de uitbaters. Op 18-07-1968 zijn in het café-theater opnamen gemaakt voor het tv programma Van Gewest tot Gewest. Op de foto Willem Baart en zijn vrouw Marianne.

Fotonummer["90514"]
PlaatsMade
Straat["Kerkdijk"]
Datering vanaf25-02-1971
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. De eigenaar van De Buitelaar was Cees de Vet. Hij verhuurde het café aan de brouwerij in Breda. Pam Steenbergen(l) getrouwd met Luc van Hees(r) waren de uitbaters. Op 18-07-1968 zijn in het café-theater opnamen gemaakt voor het tv programma Van Gewest tot Gewest. Op de foto Willem Baart en zijn vrouw Marianne.
Huisnummer29
Datum

90514 - Made en Drimmelen. De eigenaar van De Buitelaar was Cees de Vet. Hij verhuurde het café aan de brouwerij in Breda. Pam Steenbergen(l) getrouwd met Luc van Hees(r) waren de uitbaters. Op 18-07-1968 zijn in het café-theater opnamen gemaakt voor het tv programma Van Gewest tot Gewest. Op de foto Willem Baart en zijn vrouw Marianne.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag