032339 - De Emmastraat uit de richting van het Willemsplein. Al deze huizen zijn afgebroken thans deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Rechts op de voorgrond hoek Pleinstraat het winkelpand van Tabbers (kachelsmid). - Foto's & Kaarten

De Emmastraat uit de richting van het Willemsplein. Al deze huizen zijn afgebroken thans deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Rechts op de voorgrond hoek Pleinstraat het winkelpand van Tabbers (kachelsmid).

Fotonummer["032339"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
WijkCentrum
Datering vanaf07-02-1964
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
HerkomstVoorlichting
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Emmastraat uit de richting van het Willemsplein. Al deze huizen zijn afgebroken thans deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Rechts op de voorgrond hoek Pleinstraat het winkelpand van Tabbers (kachelsmid).
AnnotatieTilburg in bld II foto 77 p. 27
Datum

032339 - De Emmastraat uit de richting van het Willemsplein. Al deze huizen zijn  afgebroken thans deel uitmakende van parkeerterrein en het nieuwe gemeentehuis aan het Stadhuisplein. Rechts op de voorgrond hoek Pleinstraat het winkelpand van Tabbers (kachelsmid).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag