039432 - Volt, Zuid.Hulpafdelingen, Brandweer. Een samenzijn van enkele leden van de vrijwillige brandweer van Volt. De vierde van links is de heer Geux en rechts met koffiekan waarschijnlijk Dhr. van Oers. 1944. Waarschijnlijk is dit nabij hun kazerne die grensde aan de tuin van het klooster Avé Maria. Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid.Hulpafdelingen, Brandweer. Een samenzijn van enkele leden van de vrijwillige brandweer van Volt. De vierde van links is de heer Geux en rechts met koffiekan waarschijnlijk Dhr. van Oers. 1944. Waarschijnlijk is dit nabij hun kazerne die grensde aan de tuin van het klooster Avé Maria. Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg.

Fotonummer["039432"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
Datering vanaf1944
FotograafNN
HerkomstMw.Geux
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid.Hulpafdelingen, Brandweer. Een samenzijn van enkele leden van de vrijwillige brandweer van Volt. De vierde van links is de heer Geux en rechts met koffiekan waarschijnlijk Dhr. van Oers. 1944. Waarschijnlijk is dit nabij hun kazerne die grensde aan de tuin van het klooster Avé Maria. Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg.
Datum

039432 - Volt, Zuid.Hulpafdelingen, Brandweer. Een samenzijn van enkele leden van de vrijwillige brandweer van Volt. De vierde van links is de heer Geux en rechts met koffiekan waarschijnlijk Dhr. van Oers. 1944.
Waarschijnlijk is dit nabij hun kazerne die grensde aan de tuin van het klooster Avé Maria.
Voltstraat heette toen nog Nieuwe Goirleseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag