007509 - Bidprentje. A.N.M. Mutsaerts (1898-1957) Kerkregent van de parochie Margarita Maria Bredaseweg, Lid van de vincentiusvereniging, parochie Bredaseweg, Regent van het R.K. Weeshuis Tilburg, Voorzitter van het bestuur der St. Ritavereniging Pension "Mariëngaerd", Oud voorzitter van het bestuur der Hogere Textielschool te Tilburg. Ridder in de Orde van Oranje Nassau. - Foto's & Kaarten

Bidprentje. A.N.M. Mutsaerts (1898-1957) Kerkregent van de parochie Margarita Maria Bredaseweg, Lid van de vincentiusvereniging, parochie Bredaseweg, Regent van het R.K. Weeshuis Tilburg, Voorzitter van het bestuur der St. Ritavereniging Pension "Mariëngaerd", Oud voorzitter van het bestuur der Hogere Textielschool te Tilburg. Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Fotonummer["007509"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf05-08-1957
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBidprentje. A.N.M. Mutsaerts (1898-1957) Kerkregent van de parochie Margarita Maria Bredaseweg, Lid van de vincentiusvereniging, parochie Bredaseweg, Regent van het R.K. Weeshuis Tilburg, Voorzitter van het bestuur der St. Ritavereniging Pension "Mariëngaerd", Oud voorzitter van het bestuur der Hogere Textielschool te Tilburg. Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Datum

007509 - Bidprentje. A.N.M. Mutsaerts (1898-1957) Kerkregent van de parochie Margarita Maria Bredaseweg, Lid van de vincentiusvereniging, parochie Bredaseweg, Regent van het R.K. Weeshuis Tilburg, Voorzitter van het bestuur der St. Ritavereniging Pension "Mariëngaerd", Oud voorzitter van het bestuur der Hogere Textielschool te Tilburg. Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag