008962 - De 14e Diocesane Katholiekendag in het bisdom 's-Hertogenbosch werd gevierd te tilburg op tweede pinksterdag 10 juni 1935. Zittend, voor het toenmalige stadhuis aan de Oude Markt, in het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Zittend tweede van rechts deken J.F. Sanders, pastoor parochie Noordhoek. - Foto's & Kaarten

De 14e Diocesane Katholiekendag in het bisdom 's-Hertogenbosch werd gevierd te tilburg op tweede pinksterdag 10 juni 1935. Zittend, voor het toenmalige stadhuis aan de Oude Markt, in het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Zittend tweede van rechts deken J.F. Sanders, pastoor parochie Noordhoek.

Fotonummer["008962"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Markt"]
Datering vanaf10-06-1935
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe 14e Diocesane Katholiekendag in het bisdom 's-Hertogenbosch werd gevierd te tilburg op tweede pinksterdag 10 juni 1935. Zittend, voor het toenmalige stadhuis aan de Oude Markt, in het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Zittend tweede van rechts deken J.F. Sanders, pastoor parochie Noordhoek.
Huisnummer2
Datum

008962 - De 14e Diocesane Katholiekendag in het bisdom 's-Hertogenbosch werd gevierd te tilburg op tweede pinksterdag 10 juni 1935. Zittend, voor het toenmalige stadhuis aan de Oude Markt, in het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Zittend tweede van rechts deken J.F. Sanders, pastoor parochie Noordhoek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag