031570 - Tekening. Spoorlaan. N.V. Verzekering-maatschappij Johan de Witt, Tilburg. Het kantoorgebouw aan de Spoorlaan was een mooi en goed onderhouden pand met op de eerste verdieping neo-klassieke bakstenen brattice over de stucwerk achtergrond. - Foto's & Kaarten

Tekening. Spoorlaan. N.V. Verzekering-maatschappij Johan de Witt, Tilburg. Het kantoorgebouw aan de Spoorlaan was een mooi en goed onderhouden pand met op de eerste verdieping neo-klassieke bakstenen brattice over de stucwerk achtergrond.

Fotonummer["031570"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
FotograafFa. A. van Beurden, Hoffotograaf, Tilburg
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingTekening. Spoorlaan. N.V. Verzekering-maatschappij Johan de Witt, Tilburg. Het kantoorgebouw aan de Spoorlaan was een mooi en goed onderhouden pand met op de eerste verdieping neo-klassieke bakstenen brattice over de stucwerk achtergrond.
Annotatiemonumentenwacht.nl/bouwkundige termen
Huisnummer96-98
Datum

031570 - Tekening. Spoorlaan. N.V. Verzekering-maatschappij Johan de Witt, Tilburg. Het kantoorgebouw aan de Spoorlaan was een mooi en goed onderhouden pand met op de eerste verdieping neo-klassieke bakstenen brattice over de stucwerk achtergrond.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag