602385 - Het gouden paar Petrus Paulus Vingerhoets en Anna Adriana Smetsers. Zij trouwden te Diessen op 15 november 1880. De bruidegom was landbouwer van beroep en werd geboren te Diessen als zoon van Adriaan Vingerhoets en Anna Maria van Nuenen. De bruid werd geboren te Oirschot als dochter van Antonie Smetsers en Elisabeth van Beers. Bij hun gouden bruiloft woonde het paar aan 't Hoekje in Diessen. Hun woning met het fraaie bovenlicht dateert uit 1798. De vrouw is getooid met muts en poffer. De woning is versierd met een ereboog van dennengroen en papieren rozen ter gelegenheid van de gouden bruiloft. - Foto's & Kaarten

Het gouden paar Petrus Paulus Vingerhoets en Anna Adriana Smetsers. Zij trouwden te Diessen op 15 november 1880. De bruidegom was landbouwer van beroep en werd geboren te Diessen als zoon van Adriaan Vingerhoets en Anna Maria van Nuenen. De bruid werd geboren te Oirschot als dochter van Antonie Smetsers en Elisabeth van Beers. Bij hun gouden bruiloft woonde het paar aan 't Hoekje in Diessen. Hun woning met het fraaie bovenlicht dateert uit 1798. De vrouw is getooid met muts en poffer. De woning is versierd met een ereboog van dennengroen en papieren rozen ter gelegenheid van de gouden bruiloft.

Fotonummer["602385"]
PlaatsDiessen
Datering vanaf1930
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet gouden paar Petrus Paulus Vingerhoets en Anna Adriana Smetsers. Zij trouwden te Diessen op 15 november 1880. De bruidegom was landbouwer van beroep en werd geboren te Diessen als zoon van Adriaan Vingerhoets en Anna Maria van Nuenen. De bruid werd geboren te Oirschot als dochter van Antonie Smetsers en Elisabeth van Beers. Bij hun gouden bruiloft woonde het paar aan 't Hoekje in Diessen. Hun woning met het fraaie bovenlicht dateert uit 1798. De vrouw is getooid met muts en poffer. De woning is versierd met een ereboog van dennengroen en papieren rozen ter gelegenheid van de gouden bruiloft.
Datum

602385 - Het gouden paar Petrus Paulus Vingerhoets en Anna Adriana Smetsers. Zij trouwden te Diessen op 15 november 1880. De bruidegom was landbouwer van beroep en werd geboren te Diessen als zoon van Adriaan Vingerhoets en Anna Maria van Nuenen. De bruid werd geboren te Oirschot als dochter van Antonie Smetsers en Elisabeth van Beers. Bij hun gouden bruiloft woonde het paar aan 't Hoekje in Diessen. Hun woning met het fraaie bovenlicht dateert uit 1798. De vrouw is getooid met muts en poffer. De woning is versierd met een ereboog van dennengroen en papieren rozen ter gelegenheid van de gouden bruiloft.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag