008623 - De zogenaamde Missie-Interacademiale van de Unie van de R.K. Studentevereniging in Nederland, hield iedere zomer eem missiecursus die gehouden werd in het St. Joseph-studiehuis de 'Rooij Pannen' in Tilburg. Hier zwaaide father Ahaus (midden op de foto) de scepter. Foto van 1928. - Foto's & Kaarten

De zogenaamde Missie-Interacademiale van de Unie van de R.K. Studentevereniging in Nederland, hield iedere zomer eem missiecursus die gehouden werd in het St. Joseph-studiehuis de 'Rooij Pannen' in Tilburg. Hier zwaaide father Ahaus (midden op de foto) de scepter. Foto van 1928.

Fotonummer["008623"]
PlaatsTilburg
Straat["Dr. Ahausstraat"]
Datering vanaf1928
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe zogenaamde Missie-Interacademiale van de Unie van de R.K. Studentevereniging in Nederland, hield iedere zomer eem missiecursus die gehouden werd in het St. Joseph-studiehuis de 'Rooij Pannen' in Tilburg. Hier zwaaide father Ahaus (midden op de foto) de scepter. Foto van 1928.
AnnotatieUit: Katholiek Tilburg. E. Schilders en R. Peeters
Huisnummer1
Datum

008623 - De zogenaamde Missie-Interacademiale van de Unie van de R.K. Studentevereniging in Nederland, hield iedere zomer eem missiecursus die gehouden werd in het St. Joseph-studiehuis de 'Rooij Pannen' in Tilburg. Hier zwaaide father Ahaus (midden op de foto) de scepter. Foto van 1928.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag