044283 - Staatssecretaris Gabor bezoekt het Kromhoutpark in Tilburg. Tweede van links Gabor, geheel rechts burgemeester Brokx. De laatste maakte van deze gelegenheid gebruik om te pleiten voor de komst van de Floriade naar de locatie Reeshof-Witbrand in Tilburg, een plan dat overigens mislukte. - Foto's & Kaarten

Staatssecretaris Gabor bezoekt het Kromhoutpark in Tilburg. Tweede van links Gabor, geheel rechts burgemeester Brokx. De laatste maakte van deze gelegenheid gebruik om te pleiten voor de komst van de Floriade naar de locatie Reeshof-Witbrand in Tilburg, een plan dat overigens mislukte.

Fotonummer["044283"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf07-06-1994
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingStaatssecretaris Gabor bezoekt het Kromhoutpark in Tilburg. Tweede van links Gabor, geheel rechts burgemeester Brokx. De laatste maakte van deze gelegenheid gebruik om te pleiten voor de komst van de Floriade naar de locatie Reeshof-Witbrand in Tilburg, een plan dat overigens mislukte.
AnnotatieBrabants Dagblad, 18.6.1994.
Datum

044283 - Staatssecretaris Gabor bezoekt het Kromhoutpark in Tilburg. Tweede van links Gabor, geheel rechts burgemeester Brokx. De laatste maakte van deze gelegenheid gebruik om te pleiten voor de komst van de Floriade naar de locatie Reeshof-Witbrand in Tilburg, een plan dat overigens mislukte.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag