104049 - Onthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Uitlegging van de voorstellingen voorkomende op de bank door de ontwerper architect J. van der Valk aan genodigden bij de onthulling. - Foto's & Kaarten

Onthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Uitlegging van de voorstellingen voorkomende op de bank door de ontwerper architect J. van der Valk aan genodigden bij de onthulling.

Fotonummer["104049"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoefstraat"]
Datering vanaf18-12-1935
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Uitlegging van de voorstellingen voorkomende op de bank door de ontwerper architect J. van der Valk aan genodigden bij de onthulling.
Datum

104049 - Onthulling van de zitbank op het plein voor de R.K. Kerk van de H. Antonius van Padua aan de Hoefstraat te Tilburg aangeboden door de familie A.J. Claessen (rechts). Uitlegging van de voorstellingen voorkomende op de bank door de ontwerper architect J. van der Valk aan genodigden bij de onthulling.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag