17280103 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Beren achter het raam in de Wethouderbuurt. Tijdens de corona lockdown plaatsen mensen teddyberen achter het raam om de dagelijkse wandeling voor kinderen uitdagender te maken. Kinderen kunnen tijdens de Berenjacht knuffels zoeken en tellen. Het initiatief is landelijk en is geïnspireerd op het kinderboek "Wij gaan op berenjacht" van Michael Rosen. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Beren achter het raam in de Wethouderbuurt. Tijdens de corona lockdown plaatsen mensen teddyberen achter het raam om de dagelijkse wandeling voor kinderen uitdagender te maken. Kinderen kunnen tijdens de Berenjacht knuffels zoeken en tellen. Het initiatief is landelijk en is geïnspireerd op het kinderboek "Wij gaan op berenjacht" van Michael Rosen.

Fotonummer["17280103"]
PlaatsTilburg
WijkWethoudersbuurt
Datering vanaf06-04-2020
FotograafWilliam van der Voort
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. Beren achter het raam in de Wethouderbuurt. Tijdens de corona lockdown plaatsen mensen teddyberen achter het raam om de dagelijkse wandeling voor kinderen uitdagender te maken. Kinderen kunnen tijdens de Berenjacht knuffels zoeken en tellen. Het initiatief is landelijk en is geïnspireerd op het kinderboek "Wij gaan op berenjacht" van Michael Rosen.
Datum

17280103 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. 
Beren achter het raam in de Wethouderbuurt. Tijdens de corona lockdown plaatsen mensen teddyberen achter het raam om de dagelijkse wandeling voor kinderen uitdagender te maken. Kinderen kunnen tijdens de Berenjacht knuffels zoeken en tellen. Het initiatief is landelijk en is geïnspireerd op het kinderboek "Wij gaan op berenjacht" van Michael Rosen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag