044204 - Het college van B en W na de gemeenteraadsverkiezingen in 1994. Van links naar rechts op de eerste rij Anke van Blerck (VVD), burgemeester Gerrit Brokx, Frits Horvers (CDA). Op de volgende rij van links naar rechts Wim Luijendijk (PvdA), Roel van Gurp (Groen Links), gemeentesecretaris Hein van Oorschot, Pierre van den Ende (CDA) en Ad de Wolf (D66) - Foto's & Kaarten

Het college van B en W na de gemeenteraadsverkiezingen in 1994. Van links naar rechts op de eerste rij Anke van Blerck (VVD), burgemeester Gerrit Brokx, Frits Horvers (CDA). Op de volgende rij van links naar rechts Wim Luijendijk (PvdA), Roel van Gurp (Groen Links), gemeentesecretaris Hein van Oorschot, Pierre van den Ende (CDA) en Ad de Wolf (D66)

Fotonummer["044204"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1994
FotograafMultivision, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet college van B en W na de gemeenteraadsverkiezingen in 1994. Van links naar rechts op de eerste rij Anke van Blerck (VVD), burgemeester Gerrit Brokx, Frits Horvers (CDA). Op de volgende rij van links naar rechts Wim Luijendijk (PvdA), Roel van Gurp (Groen Links), gemeentesecretaris Hein van Oorschot, Pierre van den Ende (CDA) en Ad de Wolf (D66)
Datum

044204 - Het college van B en W na de gemeenteraadsverkiezingen in 1994. Van links naar rechts op de eerste rij Anke van Blerck (VVD), burgemeester Gerrit Brokx, Frits Horvers (CDA). Op de volgende rij van links naar rechts Wim Luijendijk (PvdA), Roel van Gurp (Groen Links), gemeentesecretaris Hein van Oorschot, Pierre van den Ende (CDA) en Ad de Wolf (D66)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag