602408 - Norbertus Franciscus (Bart) Janssen, als communicantje gefotografeerd ter gelegenheid van zijn plechtige communie op ongeveer twaalfjarige leeftijd. Bart werd geboren op 8 maart 1897 te Tilburg als zoon van fabrieksarbeider Christianus Janssen en van Maria Cornelia van Pelt. Bart huwde Maria Wolfs en was wever van beroep. Hij overleed op 8 oktober 1970 te Tilburg. - Foto's & Kaarten

Norbertus Franciscus (Bart) Janssen, als communicantje gefotografeerd ter gelegenheid van zijn plechtige communie op ongeveer twaalfjarige leeftijd. Bart werd geboren op 8 maart 1897 te Tilburg als zoon van fabrieksarbeider Christianus Janssen en van Maria Cornelia van Pelt. Bart huwde Maria Wolfs en was wever van beroep. Hij overleed op 8 oktober 1970 te Tilburg.

Fotonummer["602408"]
PlaatsTilburg
FotograafSchoot, H, van der, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNorbertus Franciscus (Bart) Janssen, als communicantje gefotografeerd ter gelegenheid van zijn plechtige communie op ongeveer twaalfjarige leeftijd. Bart werd geboren op 8 maart 1897 te Tilburg als zoon van fabrieksarbeider Christianus Janssen en van Maria Cornelia van Pelt. Bart huwde Maria Wolfs en was wever van beroep. Hij overleed op 8 oktober 1970 te Tilburg.
AnnotatieCollectie bidprentjes RAT, Burgerlijke stand Tilburg
Datum["1909"]

602408 - Norbertus Franciscus (Bart) Janssen, als communicantje gefotografeerd ter gelegenheid van zijn plechtige communie op ongeveer twaalfjarige leeftijd. Bart werd geboren op 8 maart 1897 te Tilburg als zoon van fabrieksarbeider Christianus Janssen en van Maria Cornelia van Pelt. Bart huwde Maria Wolfs en was wever van beroep. Hij overleed op 8 oktober 1970 te Tilburg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag