039366 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Welhaast elke afdeling van Volt deed iets met St. Nicolaas voor de zieke collega´s. Zo ook hier de Gereedschapmakerij in 1944. Een oproep met de tekst: "Giften in natura worden gaarne aanvaard voor onze zieke collega in de Klokkenberg". Dit was vroeger een R.K. sanatorium voor TBC patiënten aan de Bredaseweg. - Foto's & Kaarten

Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Welhaast elke afdeling van Volt deed iets met St. Nicolaas voor de zieke collega´s. Zo ook hier de Gereedschapmakerij in 1944. Een oproep met de tekst: "Giften in natura worden gaarne aanvaard voor onze zieke collega in de Klokkenberg". Dit was vroeger een R.K. sanatorium voor TBC patiënten aan de Bredaseweg.

Fotonummer["039366"]
PlaatsTilburg
Straat["Nieuwe Goirleseweg"]
Datering vanaf28-11-1944
FotograafNN
HerkomstArchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Welhaast elke afdeling van Volt deed iets met St. Nicolaas voor de zieke collega´s. Zo ook hier de Gereedschapmakerij in 1944. Een oproep met de tekst: "Giften in natura worden gaarne aanvaard voor onze zieke collega in de Klokkenberg". Dit was vroeger een R.K. sanatorium voor TBC patiënten aan de Bredaseweg.
Huisnummer?
Datum

039366 - Volt, Zuid. Technische Afdeling, Gereedschapmakerij. Welhaast elke afdeling van Volt deed iets met St. Nicolaas voor de zieke collega´s. Zo ook hier de Gereedschapmakerij in 1944. Een oproep met de tekst: "Giften in natura worden gaarne aanvaard voor onze zieke collega in de Klokkenberg". Dit was vroeger een R.K. sanatorium  voor TBC patiënten aan de Bredaseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag