1696151 - Fotocollage Rode Kruis, afdeling Tilburg. De feestelijke opening ter ere van het 70 jaar bestaan van de Rode Kruis afdeling Tilburg in de schouwburg van Tilburg. Daarnaast wordt een grote oefening gehouden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. - Foto's & Kaarten

Fotocollage Rode Kruis, afdeling Tilburg. De feestelijke opening ter ere van het 70 jaar bestaan van de Rode Kruis afdeling Tilburg in de schouwburg van Tilburg. Daarnaast wordt een grote oefening gehouden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.

Fotonummer["1696151"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf29-03-1980
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFotocollage Rode Kruis, afdeling Tilburg. De feestelijke opening ter ere van het 70 jaar bestaan van de Rode Kruis afdeling Tilburg in de schouwburg van Tilburg. Daarnaast wordt een grote oefening gehouden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Datum

1696151 - Fotocollage Rode Kruis, afdeling Tilburg. De feestelijke opening ter ere van het 70 jaar bestaan van de Rode Kruis afdeling Tilburg in de schouwburg van Tilburg. Daarnaast wordt een grote oefening gehouden op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag