050102 - Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Na de onthulling praatte Burgemeester Stekelenburg ( met doek ) nog na met Ir. Hoevenaars. Achter de Burgemeester herkennen we de heer van Rouwendaal, oud veiligheidsfunctionaris van Volt, en schuin achter Hoevenaars met groene jas Jozef van Coolegem, hoofd van een onderhoudswerkplaats. Geheel links in blauw jack Ad Godefroy en tussen de Burgemeester en Hoevenaars Piet van Loon. - Foto's & Kaarten

Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Na de onthulling praatte Burgemeester Stekelenburg ( met doek ) nog na met Ir. Hoevenaars. Achter de Burgemeester herkennen we de heer van Rouwendaal, oud veiligheidsfunctionaris van Volt, en schuin achter Hoevenaars met groene jas Jozef van Coolegem, hoofd van een onderhoudswerkplaats. Geheel links in blauw jack Ad Godefroy en tussen de Burgemeester en Hoevenaars Piet van Loon.

Fotonummer["050102"]
PlaatsTilburg
Straat["Transvaalplein"]
Datering vanaf30-10-2002
FotograafHans Hulshof, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Na de onthulling praatte Burgemeester Stekelenburg ( met doek ) nog na met Ir. Hoevenaars. Achter de Burgemeester herkennen we de heer van Rouwendaal, oud veiligheidsfunctionaris van Volt, en schuin achter Hoevenaars met groene jas Jozef van Coolegem, hoofd van een onderhoudswerkplaats. Geheel links in blauw jack Ad Godefroy en tussen de Burgemeester en Hoevenaars Piet van Loon.
Datum

050102 - Volt, Algemeen, Kunstwerken, Onthulling, Voltvonk. Op 30 oktober 2002 werd dit monument opnieuw onthuld op het Transvaalplein, een locatie dicht bij het oude Voltterrein. Na de onthulling praatte Burgemeester Stekelenburg ( met doek ) nog na met Ir. Hoevenaars. Achter de Burgemeester herkennen we de heer van Rouwendaal, oud veiligheidsfunctionaris van Volt, en schuin achter Hoevenaars met groene jas Jozef van Coolegem, hoofd van een onderhoudswerkplaats. Geheel links in blauw jack Ad Godefroy en tussen de Burgemeester en Hoevenaars Piet van Loon.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag