1696013 - Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een oudere dame wordt uit een bus geholpen door vrijwilligers van het Rode Kruis. Zij komt voor het kerstfeest voor zieken en invaliden. Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat. - Foto's & Kaarten

Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een oudere dame wordt uit een bus geholpen door vrijwilligers van het Rode Kruis. Zij komt voor het kerstfeest voor zieken en invaliden. Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat.

Fotonummer["1696013"]
PlaatsTilburg
Straat["Paterstraat","Capucijnenstraat"]
Datering vanaf26-12-1949
FotograafOnbekend
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een oudere dame wordt uit een bus geholpen door vrijwilligers van het Rode Kruis. Zij komt voor het kerstfeest voor zieken en invaliden. Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat.
Datum

1696013 - Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Een oudere dame wordt uit een bus geholpen door vrijwilligers van het Rode Kruis. Zij komt voor het kerstfeest voor zieken en invaliden. Op tweede kerstdag 1949 werd er voor de eerste keer aan een jaarlijks terugkerende traditie begonnen. De transportcolonne organiseert een kerstfeest voor bedlegerige zieken en invaliden in het Katholiek Militair Tehuis aan de Capucijnenstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag