054078 - Sport. Voetbal. Willem II. Op 23 juli 1955 werd Willem II tesamen met de elftallen van Eindhoven, N.A.C. en P.S.V. ontvangen het provinciebestuur van Noord-Brabant ter gelegenheid van het behalen van het landskampioenschap. In het eerste jaar van het betaalde voetbal in Nederland werd nog in 4 afdelingen gespeeld. In alle afdelingen werd een Brabantse club kampioen. Uiteindelijk werd Willem II landskampioen door de laatste wedstrijd in Eindhoven met 3 - 2 te winnen. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Willem II. Op 23 juli 1955 werd Willem II tesamen met de elftallen van Eindhoven, N.A.C. en P.S.V. ontvangen het provinciebestuur van Noord-Brabant ter gelegenheid van het behalen van het landskampioenschap. In het eerste jaar van het betaalde voetbal in Nederland werd nog in 4 afdelingen gespeeld. In alle afdelingen werd een Brabantse club kampioen. Uiteindelijk werd Willem II landskampioen door de laatste wedstrijd in Eindhoven met 3 - 2 te winnen.

Fotonummer["054078"]
Plaats's-Hertogenbosch
Datering vanaf23-07-1955
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingSport. Voetbal. Willem II. Op 23 juli 1955 werd Willem II tesamen met de elftallen van Eindhoven, N.A.C. en P.S.V. ontvangen het provinciebestuur van Noord-Brabant ter gelegenheid van het behalen van het landskampioenschap. In het eerste jaar van het betaalde voetbal in Nederland werd nog in 4 afdelingen gespeeld. In alle afdelingen werd een Brabantse club kampioen. Uiteindelijk werd Willem II landskampioen door de laatste wedstrijd in Eindhoven met 3 - 2 te winnen.
Datum

054078 - Sport. Voetbal. Willem II. Op 23 juli 1955 werd Willem II tesamen met de elftallen van Eindhoven, N.A.C. en P.S.V. ontvangen het provinciebestuur van Noord-Brabant ter gelegenheid van het behalen van het landskampioenschap. In het eerste jaar van het betaalde voetbal in Nederland werd nog in 4 afdelingen gespeeld. In alle afdelingen werd een Brabantse club kampioen. Uiteindelijk werd Willem II landskampioen door de laatste wedstrijd in Eindhoven met 3 - 2  te winnen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag