045920 - Op 14 oktober 1941 hertrouwde te Goirle Kees van Boxtel, weduwnaar van Maria Johanna Luijten, met Berdina Johanna Adriaansen. Op dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters uit het eerste huwelijk. De foto werd genomen voor de kerk van de St. Jan Onthoofding na de huwelijkssluiting. Van links naar rechts Janus Wouters en Ton van Boxtel, Frans van Puijenbroek en Bets van Boxtel, Kees van Boxtel en Dien Adriaansen en Tinus Coolen met zijn bruid Jo van Boxtel. - Foto's & Kaarten

Op 14 oktober 1941 hertrouwde te Goirle Kees van Boxtel, weduwnaar van Maria Johanna Luijten, met Berdina Johanna Adriaansen. Op dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters uit het eerste huwelijk. De foto werd genomen voor de kerk van de St. Jan Onthoofding na de huwelijkssluiting. Van links naar rechts Janus Wouters en Ton van Boxtel, Frans van Puijenbroek en Bets van Boxtel, Kees van Boxtel en Dien Adriaansen en Tinus Coolen met zijn bruid Jo van Boxtel.

Fotonummer["045920"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1941
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
HerkomstJ. van Boxtel, Berkel-Enschot
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOp 14 oktober 1941 hertrouwde te Goirle Kees van Boxtel, weduwnaar van Maria Johanna Luijten, met Berdina Johanna Adriaansen. Op dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters uit het eerste huwelijk. De foto werd genomen voor de kerk van de St. Jan Onthoofding na de huwelijkssluiting. Van links naar rechts Janus Wouters en Ton van Boxtel, Frans van Puijenbroek en Bets van Boxtel, Kees van Boxtel en Dien Adriaansen en Tinus Coolen met zijn bruid Jo van Boxtel.
Datum

045920 - Op 14 oktober 1941 hertrouwde te Goirle Kees van Boxtel, weduwnaar van Maria Johanna Luijten, met Berdina Johanna Adriaansen. Op dezelfde dag trouwden ook zijn drie dochters uit het eerste huwelijk. De foto werd genomen voor de kerk van de St. Jan Onthoofding na de huwelijkssluiting. Van links naar rechts Janus Wouters en Ton van Boxtel, Frans van Puijenbroek en Bets van Boxtel, Kees van Boxtel en Dien Adriaansen en Tinus Coolen met zijn bruid Jo van Boxtel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag