TLB023000242_002 - Emmapassage met parkeergarage in aanbouw. Deze overdekte winkelgalerij, gedeeltelijk gelegen op het tracé van de vroegere Emmastraat, werd in het najaar van 1991 geopend. Door een misverstand werd de naam pas in 1995 officieel door B & W vastgesteld. Deze passage verbindt het Stadhuisplein met het Piusplein. Links op de foto is nog de BeKa schoorsteen te zien die behoorde bij Wollenstoffenfabriek van den Bergh-Krabbendam. - Foto's & Kaarten

Emmapassage met parkeergarage in aanbouw. Deze overdekte winkelgalerij, gedeeltelijk gelegen op het tracé van de vroegere Emmastraat, werd in het najaar van 1991 geopend. Door een misverstand werd de naam pas in 1995 officieel door B & W vastgesteld. Deze passage verbindt het Stadhuisplein met het Piusplein. Links op de foto is nog de BeKa schoorsteen te zien die behoorde bij Wollenstoffenfabriek van den Bergh-Krabbendam.

Fotonummer["TLB023000242_002"]
PlaatsTilburg
Straat["Emmapassage","Stadhuisplein","Piusplein","Paleisring"]
WijkCentrum / Binnenstad
Datering vanaf1991
FotograafMultivision & Partners, Tilburg
Herkomst1553 Multivision & Partners, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEmmapassage met parkeergarage in aanbouw. Deze overdekte winkelgalerij, gedeeltelijk gelegen op het tracé van de vroegere Emmastraat, werd in het najaar van 1991 geopend. Door een misverstand werd de naam pas in 1995 officieel door B & W vastgesteld. Deze passage verbindt het Stadhuisplein met het Piusplein. Links op de foto is nog de BeKa schoorsteen te zien die behoorde bij Wollenstoffenfabriek van den Bergh-Krabbendam.
Datum

TLB023000242_002 - Emmapassage met parkeergarage in aanbouw. Deze overdekte winkelgalerij, gedeeltelijk gelegen op het tracé van de vroegere Emmastraat, werd in het najaar van 1991 geopend. Door een misverstand werd de naam pas in 1995 officieel door B & W vastgesteld. Deze passage verbindt het 
Stadhuisplein met het Piusplein. Links op de foto is nog de BeKa schoorsteen te zien die behoorde bij Wollenstoffenfabriek van den Bergh-Krabbendam.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag