083277 - Na de windhoos die in 1967 over Chaam trok, kon men de staat opmaken. Zeven doden, tientallen gewonden en meer dan honderd woningen gingen verloren. Dat het noodweer zoveel mensen weerloos kon verrassen kan verweten worden aan het ontbreken destijds van goede communicatiemiddelen. Er waren nog geen mobiele telefoons evenmin als internet. Op de foto: wat eens een auto was. - Foto's & Kaarten

Na de windhoos die in 1967 over Chaam trok, kon men de staat opmaken. Zeven doden, tientallen gewonden en meer dan honderd woningen gingen verloren. Dat het noodweer zoveel mensen weerloos kon verrassen kan verweten worden aan het ontbreken destijds van goede communicatiemiddelen. Er waren nog geen mobiele telefoons evenmin als internet. Op de foto: wat eens een auto was.

Fotonummer["083277"]
PlaatsChaam
Datering vanaf25-06-1967
FotograafRien Siers, Tilburg
HerkomstCollectie gem. Alphen-Chaam
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingNa de windhoos die in 1967 over Chaam trok, kon men de staat opmaken. Zeven doden, tientallen gewonden en meer dan honderd woningen gingen verloren. Dat het noodweer zoveel mensen weerloos kon verrassen kan verweten worden aan het ontbreken destijds van goede communicatiemiddelen. Er waren nog geen mobiele telefoons evenmin als internet. Op de foto: wat eens een auto was.
Datum

083277 - Na de windhoos die in 1967 over Chaam trok, kon men de staat opmaken. Zeven doden, tientallen gewonden en meer dan honderd woningen gingen verloren. Dat het noodweer zoveel mensen weerloos kon verrassen kan verweten worden aan het ontbreken destijds van goede communicatiemiddelen. Er waren nog geen mobiele telefoons evenmin als  internet. Op de foto: wat eens een auto was.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag